Klaar voor de start.. OctoPos!

Met OctoPos ben je klaar om nieuwe doelen te stellen en de wereld te gaan verblijden met jouw unieke en persoonlijke content.

Learn more

Sector specifieke pakketten

Patiëntreis in de Zorg

Speciaal voor de zorg heeft Prisma-IT het Xperience zorgpakket. Met dit pakket kunt u naast de reguliere content ook informatie tonen die specifiek bij instellingen uit de zorg relevant zijn.

Denk aan uitlooptijden in de wachtkamers, content services specifiek voor de zorg o.a. thuisarts.nl, maar ook wayfinding door het gebouw en een koppeling met EPD om zo uw klant maximaal de zorgen uit handen te nemen. Creëer de ultieme patiëntenreis en maak een bezoek aangenaam en vertrouwd.

Alles in 1


Xperience per maand

va. 99,95

Delay manager
Koppeling EPD
Wachtverzachters
Wayfinding

ValueStuur offerte

eCommerce Retail

Voor de retail heeft Prisma-IT het Xperience retailpakket. Voor een vastbedrag per maand heeft u extra integraties om optimaal uw klanten te ondersteunen in de verkoop van uw producten. 

Denk aan interactieve narrowcasting die specifieke content toont aan de klant en kan reageren op verschillende afstandszones, extra content services en uw eigen social media kanalen en een koppeling met uw kassasysteem. Zet eenvoudig een webshop op, verleid klanten online en boost de omzet.

Alles in 1


Xperience per maand

va. 99,95

Koppeling kassasysteem
Social media integratie
Interactieve plattegronden
Retail content

ValueStuur offerte

Altijd onderweg Openbaarvervoer

Voor bedrijven die zich bezig houden met logistieke diensten draait alles om planning, reservering en routering. Speciaal voor deze organisaties heeft Prisma-IT het Xperience vervoerpakket.

Met slimme OV integraties, reserveringssystemen en wayfinding bent u en uw klant altijd in control. En met de unieke Engage module zorgt u voor betrokkenheid met uw mederwerkers en een sterke merknaam.

Alles in 1


Xperience per maand

va. 99,95

OV integratie
Portalpage Wifi
Reserveringssysteem
Social Media & advocacy 

ValueStuur offerte

Klantvriendelijkheid in de zakelijke markt

Voor de corporate markt is er een aanvullend Xperience officepakket. Dankzij slimme integraties met wayfinding, interactieve narrowcasting en plattegronden hoeven uw gasten nooit meer te verdwalen in uw gebouw. Creëer eenvoudig events en zorg voor snelle en doelgerichte campagnes.

Met behulp van het reserveringssysteem voor vergaderruimtes kunt u ongestoord vergaderen.

Alles in 1


Xperience per maand

va. 99,95

Wayfinding
Interactieve narrowcasting
Landingspages en events
Social media integratie

ValueStuur offerte

OctoPOS Narrowcasting

Proefperiode snel, gemakkelijk en leuk!

Schaf onze intelligente PoS software nu aan

Bij aankoop krijgt u gratis een volledig unieke omgeving geheel in uw eigen design! Uiteraard bieden wij volledige ondersteuning en jaarlijkse updates op onze OctoPos software.
Start vandaag