Welkom 2021, welkom CooCoo

Datum publicatie: 1 januari 2021

Een vliegende start van 2021 is waar heel de wereld naar uit kijk. Het verlangen naar vrijheid, plezier en gezondheid is groot. Ook voor ons geldt dat en hebben wij hard gewerkt om de wereld iets meer plezier te brengen. Voor Prisma IT is de start van 2021 speciaal omdat wij vanaf nu ons vernieuwde platform aan de wereld kunnen presenteren! CooCoo is eindelijk werkelijkheid geworden.

CooCoo, een Digitaal Experience platform

Begin 2021 lanceren wij CooCoo. Een Digital eXperience Platform waarmee je in een handomdraai al je verhalen, video’s en andere vormen van communicatie supersnel en super simpel verstuurd naar je klanten, medewerkers en de rest van de wereld. Wij bieden je een DXP-platform dat je instaat stelt om eenvoudig en snel content te creëren, campagnes samen te stellen en dit via social media,-en overige kanalen direct en gericht aan de juisten doelgroepen te sturen. Met zo weinig mogelijk handelingen en zo eenvoudig mogelijk.

CooCoo zorgt voor een vliegende start bij iedere nieuwe campagne. CooCoo is Prisma's nieuwe digital experience platform met als belangrijkste doel het leven eenvoudiger en leuker maken. Het is onze ambitie om software te leveren die zo gebruiksvriendelijk is dat werken ermee een glimlach op je gezicht creëert.

“CooCoo levert jouw organisatie Simplicitcy & happieness, een glimlach voor iedereen"

Simplicitcy & happieness

We bieden een slim en gebruiksvriendelijk contentplatform waarmee je de beste content kunt maken en deze heel gemakkelijk via alle kanalen en apparaten kunt leveren. Wil je iets op linkedin of facebook of in de app of op je website plaatsen of op allemaal tegelijkertijd, CooCoo neemt je het denkwerk uit handen. Het is volledig gebaseerd op gegevens, dus je bepaalt zelf de beste strategie op basis van realtime gegevens en CooCoo denk met je mee en adviseert de beste zet om content beter te maken en te publiceren. Een strategie waar jij, jouw collega’s en jullie klanten blij van worden!

Wat kan CooCoo voor jou betekenen?

CooCoo is een flexibel, digital experience platform gebouwd op een Agile CMS met geïntegreerde mediabibliotheek voor alle content, het is ontworpen om slim, snel en eenvoudig te zijn en naar alle gewenste kanalen te publiceren. CooCoo levert jou alle tools om digitale merkervaringen te creëren, alle je campagnes meetbaar te maken en deze te optimaliseren. CooCoo is ontwikkeld voor interne communicatie met medewerkers (B2E), voor externe communicatie in jullie markt (B2B) en uiteraard voor communicatie met consumenten (B2C).

Wanneer start jij met CooCoo?

Ben je ook toe aan plezier en gun je dat iedereen om je heen? Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om echt pakkende content te maken en deze eenvoudig te publiceren, hoeft je niet verder te zoeken; CooCoo levert plezier en eenvoud zodat goede content in een handomdraai voor iedereen en wereldwijd beschikbaar wordt!