OctoPos en zijn partners

OctoPOS werkt samen met partners om complete oplossingen te bieden. OctoPOS integreert naadloos met ERP systemen, webwinkels en financiële oplossingen. Samen met de solution partners biedt OctoPOS een oplossing op maat op het gebied van infrastructuur, service en hardware.

 

Xaris

Xaris verzorgt sinds 1988 ICT en telecom oplossingen voor haar opdrachtgevers. Dit zijn ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf van elke omvang en in elke branche. OctoPOS werkt al vele jaren met Xaris samen op het gebied van service en installatie. Bezoek voor meer informatie www.xaris.nl.

ForeyeT Conclusion

Conclusion ForeyeT partner van CooCoo levert, ontwikkelt en beheert narrowcasting systemen. Als aandachtstrekkers, publieke gidsen maar ook als informatievoorziening.

Van openbaar vervoer tot retail. Van het festivalterrein tot de wachtruimte op kantoor of ziekenhuis. CooCoo en Conclusion ForeyeT zorgen samen dat je boodschap blijft hangen. Letterlijk en figuurlijk.

SnelStart

Het motto van Snelstart is 'Moeilijke dingen, makkelijk maken.' Dat sluit goed aan op het gedachtengoed van OctoPOS. Met de koppeling van OctoPOS aan de boekhouding houd je tijd over om te ondernemen. De koppeling met SnelStart wordt eenmalig ingericht en doet vervolgens iedere dag zijn werk. De administratie wordt dagelijks bijgewerkt. Snel en efficiënt. Bezoek www.snelstart.nl voor meer informatie. 

 

CCV Shop

Met CCV Shop heb je een alles-in-een oplossing voor jouw webshop. Voor een vast maandbedrag heb je een webwinkel inclusief hosting, continue innovaties en support. De integratie van CCV sho pen OctoPOS zorgt voor een volledige integratie van webshop en kassa. Bezoek voor meer informatie www.ccvshop.nl

Twinfield

Twinfield online boekhouden biedt ondernemers een flexibele online werkomgeving met op ieder moment van de dag toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Dit betekent een optimale samenwerking tussen de ondermer en de accountant doordat men gelijktijdig via het internet aan de administratie werkt. Online boekhouden wordt voor een vast en laag abonnementstarief geleverd. Met Twinfield online boekhouden realiseert de ondernemer een maximale efficiëntieslag en tijdsbesparing waardoor er meer tijd is voor ondernemen. Door de webservice gebaseerde integratie met OctoPOS kan de retailondernemer zijn efficiëntie een boost geven. Bezoek voor meer informatie www.twinfield.com.

AFAS

Met de software van Afas kies je voor één oplossing voor de gehele organisatie. En voor het ontbrekende stukje – de kassa – kies je voor OctoPOS.

Het streven van Afas is met één softwarepakket alle administratieve processen in je organisatie de automatiseren en te optimaliseren. Binnen het abonnement wordt alle software ter beschikking gesteld. Je bepaalt zelf welke onderdelen je activeert voor jouw organisatie.

De koppeling van OctoPOS met Afas maakt gebruik van de beschikbare update- en getconnectoren. Bezoek voor meer informatie www.afas.nl.

PFA Group

ProFashionAll van de PFA Group is een gespecialiseerde oplossing voor (middel-) grote detailhandelsketens in de mode-, sport-, textiel- en schoenenbranche. Een branche waar maten, kleuren en seizoenen een belangrijke rol spelen. De koppeling met OctoPOS biedt een realtime oplossing voor de goederen- en geldstroom. Bezoek voor meer informatie www.pfagroup.nl

Bizon Software

Bizon Software levert stabiele financiële oplossingen op het gebied van geldstroombeheer. Het is dé specialist in financiële systemen voor retailers. De koppeling met OctoPOS biedt snel en automatisch controle op de geldstroom, én maximale informatie. Bezoek voor meer informatie www.bizonsoftware.nl.

ICTaurus

ICTaurus is een toonaangevende ICT dienstverlener voor de gezondheidszorg.
Veel huisartsen die gebruik maken van OctoPOS MED hebben de zorg voor hun ICT infrastructuur ondergebracht bij ICTaurus in Amersfoort. Door de nauwe samenwerking kennen zij de ins- en outs van OctoPOS en kunnen de perfecte (kassa) hardware leveren, maar ook begeleiden bij de installatie/implementatie. Bezoek voor meer informatie www.ictaurus.nl.

Worldline

Worldline is een snel groeiende globale speler en de Europese leider in bedrijfs- en betalingstransactiediensten. OctoPOS is officieel partner van Worldline en biedt verschillende betaaloplossingen aan haar klanten aan. Bezoek voor meer informatie www.worldline.nl.

Wil je ook partner van CooCoo worden?

I have read and agree to the Terms & Conditions