Sectoren

Hoe pas je OctoPOS™ toe binnen de verschillende sectoren in de markt?

Ontdek hoe OctoPOS™ jouw organisatie helpt met meer dan alleen betalingen. Door touchpoints te benutten en content in te zetten. We bieden een volledig en compleet platform waarmee je met communicatie kunt inspelen op de behoeftes van je klanten. Persoonlijk, vertrouwd en eenvoudig te gebruiken.

Zakelijke markt

Narrowcasting wordt veel gebruikt door bedrijven die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Het is een uitstekend communicatiekanaal om bezoekers te verwelkomen. Maak wachttijden aangenamer en in grote gebouwen een ideaal hulpmiddel om met wayfinding naar de juiste plek te navigeren. Laat u inspireren door de case study van World Trade Center en bekijk hoe zij onze narrowcasting oplossing gebruiken.
 

Retail

Ondersteun bezoekers met interactieve touchscreens. Geef extra informatie over de herkomst van producten of hoe ze worden gemaakt. Markeer speciale aanbiedingen om uw inkomsten te verhogen. Of voeg een extra beleving toe aan producten door augmented reality te integreren in narrowcasting.

Openbaar vervoer

Help reizigers bij het kopen van hun kaartjes en biedt hen tegelijkertijd de juiste informatie op het juiste moment. 
 

Schaf ons intelligente OctoPOS™ platform nu aan

Bij aankoop krijg je gratis 6 maanden volledige ondersteuning en levenslange updates op onze software gedurende het contract
Bestel nu