Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

OctoPos Kassa

Beheer je verkopen en betalingen nog beter met OcoPos Kassa en kies voor een toekomstbestendig Point of Sale systeem. OctoPos is een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat zich aanpast aan jouw wensen. De kassasoftware biedt inzicht, werkt efficiënt en bespaart bovendien tijd en geld. Je zet OctoPos in op ieder afrekenpunt en zorgt voor snelle, probleemloze betalingen.

kassa-hardware

Het kassasysteem koppelt o.a. met Twinfield, AFAS, Exact en SnelStart. 

Optimaliseer jouw winkel
automatisering

De OctoPos kassa legt perfect vast wat er is verkocht, tegen welke prijs en registreert de betaalwijze. Of de klant nu contant, met debitcard of creditcard betaald of met cadeaubonnen en waardecheques. Deze informatie komt automatisch in je boekhouding terecht. Het kassasysteem koppelt met Twinfield, AFAS, Exact en SnelStart. Alle gegevens bij elkaar op één plek, veilig online en daardoor altijd toegankelijk.

Voordelen cloud applicatie

OctoPos is een cloud applicatie, wat betekent dat de software draait op een centrale server en de database op een veilige plek staat. Je hebt geen applicatiesoftware of database meer op de kassa in de winkel. Alles wat je nodig hebt staat in een afgeschermde omgeving die via internet toegankelijk is.

Haal méér uit OctoPos

OctoPos Commerce

Creëer en beheer je webshop met alle data uit de slimme cloud kassa.

OctoPos Cast

Maak gebruik van narrowcasting op locatie voor informatie, entertainment of wayfinding.

OctoPos Engage

Manage en deel social content vanuit één omgeving. Communiceer direct met je doelgroep.

OctoPos Xperience

Optimaliseer de klantervaring met de OctoPos webshop, narrowcasting en social media manager.

Verkoopresultaat overzicht

Krijg de inzichten die je nodig hebt voor het runnen van je bedrijf. Bekijk in realtime de verkoopresultaten per winkel. Gebruik bedrijfsanalyses om je beste klanten, producten en promoties te analyseren voor nieuwe groeimogelijkheden. Of deel met slechts een paar klikken inzichten met collega’s en creëer nieuwe verkoopkansen.

Stap over op een cloud kassasysteem

Schaalbaar, flexibel en klaar voor de toekomst. Maak gebruik van alle waardevolle data uit je kassa.