All-in one Xperience Platform

Het Xperience pakket biedt je alle functionaliteiten binnen het systeem. Naast het POS systeem betekent dat, dat je in kan spelen op alle touchpoints voor en na een betaling. Van de webshop, tot aan de narrowcasting in de winkel en alle touchpoints die ertussen in zitten. Bouw je merk uit met één softwareoplossing. 

Zelf kiezen welke uitbreidingsfuntionaliteiten je wilt? Dat is ook mogelijk. Bekijk hiervoor de overige functionaliteiten onder het kopje ''platform''. 

 

Hoe kan OctoPOS Xperience™ jouw bedrijf helpen? Digitale ervaringsplatforms kunnen worden gebruikt in verschillende industrieën voor verschillende doeleinden. Bekijk hoe het jouw bedrijf kan helpen verbeteren.  

Eén controlecentrum
Stop met het beheren van afzonderlijke softwareoplossingen en beheer je content via één uniforme laag en begin met een klantgericht bedrijf. Biedt één platform aan al je teams. Stel ze instaat om samen te werk en content te delen over alle kanalen en alle doelgroepen. Snel, eenvoudig en persoonlijk.
Bouw het merk op
Ideaal voor zowel grote als kleine organisaties voor een uniforme uitstraling en duidelijke focus op de doelgroep. Een merk straalt kracht uit als deze overal dezelfde visie verkondigd en het verhaal van de organisatie op een uniforme wijze verteld. Met OctoPOS heb je de volledige regie in handen.  
Klanttevredenheid
Gepersonaliseerde content staat gelijk aan klanttevredenheid. Mensen vinden het leuk als ze op een snelle en efficiënte manier krijgen wat ze willen. Bovendien houden mensen van het gevoel dat de dienst- of productaanbieder om hen geeft. Klanten houden van eerlijke uitingen en met OctoPOS zijn deze direct beschikbaar.

Creative teams, samen één!

Digitale ervaringsplatforms kunnen worden gebruikt in verschillende industrieën voor verschillende doeleinden. Bekijk hoe het jouw bedrijf kan helpen verbeteren.

“OctoPOS, meer dan een POS systeem.”

Een Digitaal Xperience Platform waarmee je inspeelt op alle touchpoints voor en na een betaling.   
Ondek meer