Realtime Dashboard

Meet de prestaties van je strategie met bruikbare inzichten via het realtime dashboard onderdeel van het OctoPOS platform.

Bekijk welke inhoud de meeste impact heeft, de hoogste interactie genereert en helpt bij de gewenste conversie.
 

Het OctoPOS dashboard geeft je snel en realtime een overzicht van de prestaties van je campagnes en gepubliceerde content. De informatie is gemakkelijk te interpreteren en hierdoor weet je direct welke vervolg stappen je kunt ondernemen.

Snel en duidelijke data-analyse
Het realtime dashboard laat je in één oogopslag zien hoe een campagne presteert.  Ook biedt het een snelle diagnose van de knelpunten. De data laat je direct verwijzen naar de content en de resultaten. Realtime dashboards gegeven directe indruk van je impact en bereik.  
Je bent wendbaar en klaar voor actie.
Geen ingewikkelde Excel sheets doornemen en achterhaalde data doorpluizen. Met het dashboard ben je in staat resultaten direct in te zien en je vragen onmiddellijk te beantwoorden. Met onze on-the-go analyses kun je realtime optimaliseren voor de beste resultaten.
Verhoog je online omzet  
Door de informatie die binnen handbereik is in een dashboard te gebruiken, kun je sneller acties uitzetten en betere beslissingen nemen die direct online resultaten verbeterd. Een vertrouwd dashboard geeft een groter gevoel van controle over je campagnes.  

Creative teams, samen één!

Digitale ervaringsplatforms kunnen worden gebruikt in verschillende industrieën en voor verschillende doeleinden. Bekijk hoe het jouw bedrijf kan helpen verbeteren.

“OctoPOS, meer dan een POS systeem.”

Een Digitaal Xperience Platform waarmee je inspeelt op alle touchpoints voor en na een betaling. 
Ondek meer