Zet je data om in acties 

Krijg inzicht in de bruikbare acties om de beleving van de klanten te optimaliseren met het realtime dashboard van het OctoPOS systeem. 

Zet je data om in acties door gebruik te maken van het Xperience Platform om je content bij de juiste doelgroep te krijgen op het juiste moment.

Het OctoPOS dashboard geeft je snel en realtime een overzicht van je prestaties van je campagnes en content. De informatie is gemakkelijk te interpreteren en hierdoor is direct duidelijk welke vervolgstap er genomen moet worden. 

Snel en duidelijke data-analyse
Het realtime dashboard laat je in één oogopslag zien hoe een campagne presteert.  Ook biedt het een snelle diagnose van de knelpunten. De data laat je direct verwijzen naar de content en de resultaten. Realtime dashboards gegeven directe indruk van je impact en bereik.  
Je bent wendbaar en klaar voor actie.
Geen ingewikkelde Excel sheets doornemen en achterhaalde data doorpluizen. Met het dashboard ben je in staat resultaten direct in te zien en je vragen onmiddellijk te beantwoorden. Met onze on-the-go analyses kun je realtime optimaliseren voor de beste resultaten.
Verhoog je online omzet  
Door de informatie die binnen handbereik is in een dashboard te gebruiken, kun je sneller acties uitzetten en betere beslissingen nemen die direct online resultaten verbeteren. Een vertrouwd dashboard geeft een groter gevoel van controle over je campagnes.  

Creative teams, samen één!

Digitale ervaringsplatforms kunnen worden gebruikt in verschillende industrieën en voor verschillende doeleinden. Bekijk hoe het jouw bedrijf kan helpen verbeteren.

“OctoPOS, meer dan een POS systeem.”

Een Digitaal Xperience Platform waarmee je inspeelt op alle touchpoints voor en na een betaling.   
Ondek meer