Customer 360 Data

Start met het creëren van gepersonaliseerde ervaringen en bouw 360-gradenprofielen van klanten.

Biedt hiermee relevante informatie om iedere doelgroep de juiste content te bieden die hen echt interesseert.
 

Regisseer campagnes die naadloos aansluiten op je online kanalen. Baanbrekende campagnes zijn binnen handbereik, je hebt alleen de juiste technologie nodig om je te ondersteunen. Ontdek hoe je de gepersonaliseerd klantervaringen van je dromen kunt creëren via één enkele, gebruiksvriendelijke interface.  

Dynamische klantervaringen 
Leer hoe je jouw ideale klantervaring ontwerpt en implementeert. Maak complexe campagnes met meerdere kanalen, personalisatie en andere geavanceerde criteria met slechts een paar klikken. Ontwerp een naadloze merkervaring door gebruik te maken van kant-en-klare templates.
Verbindt de touchpoints
Ontdek hoe je een echt zinvolle, klantgerichte ervaring kunt bieden die is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw klanten. Neem de leiding over de volledige merkervaring en bouw snel workflows die elk kanaal omvatten, van e-mail en klantenondersteuning tot aan advertentietargeting. Creëer de ultieme ervaring.
Zet data om in acties
Optimaliseer de klantervaring met de kracht van data. Maak gebruik van de uniforme data uit alle campagnes die de impact vergroten. Optimaliseer elk campagne-element door in te zoomen op sjablonen, segmenten en aanbevelingen voor betere prestaties. Analyseer de data en maak de beste vervolgstap.

Creative teams, samen één!

Digitale ervaringsplatforms kunnen worden gebruikt in verschillende industrieën en voor verschillende doeleinden. Bekijk hoe het jouw bedrijf kan helpen verbeteren.

“OctoPOS, meer dan een POS systeem.”

Een Digitaal Xperience Platform waarmee je inspeelt op alle touchpoints voor en na een betaling.   
Ondek meer