Dynamische wayfinding

Met onze wayfinding oplossing raken je bezoekers nooit meer de weg kwijt en houdt het personeel meer tijd over voor andere werkzaamheden.

 

Met onze wayfinding oplossing raken uw bezoekers nooit meer de weg kwijt en houdt uw personeel meer tijd over voor andere werkzaamheden. De bewegwijzering is eenvoudig aan te passen. Indien er wijzigingen zijn of tijdelijk bezoekersstromen moeten worden omgeleid bij een verbouwing of evacuatie, is dat zo geregeld.

Wayfinding op mobiel
  Op onze locaties wordt je ondersteund in het vinden van de juiste eindbestemming. Met behulp van QR-codes kunnen bezoekers op hun mobiel verder navigeren en strart de beleving direct bij binnenkomst. 
Spraak gestuurde schermen
Door het toevoegen van stemherkenning kunt u schermen met spraak aansturen. Hierdoor zal een geheel nieuwe beleving ontstaan en opent een geheel nieuwe gebruikerservaring. Maak gebruik van deze persoonlijke ervaring en ontzorg bezoekers. 
Dynamische bewegwijzering op locatie
    Integreert met de bestaande plattegronden van de locatie om snel deze techniek in te zetten voor de bezoekers. Ook is het eenvoudig aan te passen bij veranderingen, waardoor bezoekers en huurders geen hinderingen ervaren.

Creative teams, samen één!

Digitale ervaringsplatforms kunnen worden gebruikt in verschillende industrieën en voor verschillende doeleinden. Bekijk hoe het jouw bedrijf kan helpen verbeteren.

“OctoPOS, meer dan een POS systeem.”

Een Digitaal Xperience Platform waarmee je inspeelt op alle touchpoints voor en na een betaling. 
Ondek meer