Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

OctoPos Commerce

OctoPos Commerce helpt je op het gebied van slimme e-commerce voor je bedrijf. De software biedt alles voor het creëren van een uniforme, digitale winkelervaring. Zowel online als in de winkel. Zo wordt de beleving in de winkel met OctoPos Commerce doorvertaald naar een online ervaring in de webshop.

employee-using-pos-point-of-sale

Sluit je aan bij de 500+ bedrijven die al gebruik maken van OctoPos.

Boost je webshop

Met OctoPos Commerce haal je alles in huis voor een complete webshop ervaring. Zorg voor een hogere conversie en betrek social media kanalen bij je verkoop. Optimaliseer de webshop voor mobiel gebruik, bied een realtime chatbot service en toon persoonlijke productaanbevelingen voor de beste klantervaring.

Gepersonaliseerde content

Creëer content die aan de vraag voldoet en zorg voor een volledig afgestemde merkbeleving. Met gepersonaliseerde content en promoties worden de contactmomenten optimaal benut en werk je toe naar een soepel transactietraject.

Grenzeloze winkelbeleving

Combineer de voordelen van een fysieke winkel en een webshop met optimale beveiliging, superieure prestaties en on demand support. Alle OctoPos Commerce functionaliteiten helpen jou met het bieden van een grenzeloze winkelbeleving. Optimaliseer elementen met de informatie uit het systeem en zorg voor duidelijke, gerichte communicatie.

Verkoopresultaat overzicht

Krijg de inzichten die je nodig hebt voor het runnen van je bedrijf. Bekijk in realtime de verkoop resultaten per winkel. Gebruik bedrijfsanalyses om je beste klanten, producten en promoties te analyseren voor nieuwe groeimogelijkheden. Of deel met slechts een paar klikken inzichten met collega’s en creëer nieuwe verkoopkansen.

verkooprapport kassa

Haal méér uit OctoPos

OctoPos Kassa

Beheer je verkopen en betalingen nog beter met OcoPos Kassa.

OctoPos Cast

Maak gebruik van narrowcasting op locatie voor informatie, entertainment of wayfinding.

OctoPos Engage

Manage en deel social content vanuit één omgeving. Communiceer direct met je doelgroep.

OctoPos Xperience

Optimaliseer de klantervaring met de OctoPos webshop, narrowcasting en social media manager.

Stap over op een cloud kassasysteem

Schaalbaar, flexibel en klaar voor de toekomst. Maak gebruik van alle waardevolle data uit je kassa.