Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

OctoPos

Maak van OctoPos je persoonlijke assistent. Registreer alle informatie rondom transacties en je inventaris op een overzichtelijke manier. Ontdek de mogelijkheden van een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat is afgestemd op jouw wensen. OctoPos is volledig webbased en inzetbaar op ieder afrekenpunt. Daarom niet alleen handig voor winkels, maar overal waar betalingen nodig zijn. Breid het POS systeem uit en heb alles in handbereik voor het inspelen op alle contactmomenten voor en na de betaling: van de webshop tot aan de narrowcasting in de winkel en alles daartussen.

klantvriendelijk-kassasysteem-crm

Sluit je aan bij de 500+ bedrijven die al gebruik maken van OctoPos.

Bouw je merk uit

Ideaal voor grote en kleine bedrijven die voor een uniforme uitstraling kiezen en een duidelijke focus hebben op de doelgroep. Met OctoPos heb je de volledige regie in handen. Beheer je data vanuit een controlecentrum en bied klanten en medewerkers de beste ervaring. Meet de resultaten van je strategie met bruikbare inzichten via het realtime dashboard en bekijk welke content de meeste impact heeft op je conversie. Al je communicatie wordt gestuurd vanuit één centrale omgeving. OctoPos helpt jou in de realisatie van groei en geeft je maximale input voor de beste campagnes.

Sectoren die gebruik maken van OctoPos

OctoPos is een alles-in-één platform voor het runnen van je bedrijf. Werk met online en offline betalingen, heb altijd inzicht in je voorraad, ontdek verkooptrends per winkel en bied de hoogst mogelijke service aan je klanten. Met behulp van extra modules profiteer je van een compleet Digitaal Xperience Platform voor jouw bedrijf en klanten.

OctoPOS voor de zakelijke markt

OctoPos voor de retail

OctoPos voor het openbaar vervoer

Ontdek hoe OctoPos je verder helpt dan alleen met betalingen. We benutten alle contactmomenten met klanten en je maakt gepersonaliseerde content in een handomdraai. Speel snel en eenvoudig in op de behoeften van je klanten en verkooptrends. Persoonlijk, vertrouwd en eenvoudig in gebruik, dat is OctoPos. 

Verkoopresultaat overzicht

Krijg de inzichten die je nodig hebt voor het runnen van je bedrijf. Bekijk in realtime de verkoop resultaten per winkel. Gebruik bedrijfsanalyses om je beste klanten, producten en promoties te analyseren voor nieuwe groeimogelijkheden. Of deel met slechts een paar klikken inzichten met collega’s en creëer nieuwe verkoopkansen.

kassa systeem hospitality

Haal méér uit OctoPos

OctoPos Commerce

Creëer en beheer je webshop met alle data uit de slimme cloud kassa.

OctoPos Cast

Maak gebruik van narrowcasting op locatie voor informatie, entertainment of wayfinding.

OctoPos Engage

Manage en deel social content vanuit één omgeving. Communiceer direct met je doelgroep.

OctoPos Xperience

Optimaliseer de klantervaring met de OctoPos webshop, narrowcasting en social media manager.

Stap over op een cloud kassasysteem

Schaalbaar, flexibel en klaar voor de toekomst. Maak gebruik van alle waardevolle data uit je kassa.