Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Maak jouw retail kassasysteem simpeler

Octopos is een geavanceerd kassa systeem dat specifiek is ontworpen om aan de unieke behoeften van de retail sector te voldoen. Dit innovatieve kassa systeem biedt retailers een krachtige en veelzijdige tool om hun verkoopprocessen te beheren en te optimaliseren. Het stelt hen in staat om transacties snel en efficiënt af te handelen en tegelijkertijd essentiële retailtaken, zoals voorraadbeheer en klantrelatiebeheer, moeiteloos uit te voeren.

Kassa-systeem retail

Sluit je aan bij de 500+ bedrijven die al gebruik maken van OctoPos.


Transacties, voorraadbeheer en klantrelatiebeheer

OctoPos biedt retailers een drievoudig voordeel: efficiënte transacties, naadloze voorraadbeheer en ondersteuning voor klantrelatiebeheer. Hiermee kunnen retailers snelle service bieden, voorraadtekorten vermijden en waardevolle klantrelaties opbouwen. OctoPos stroomlijnt verkoopprocessen, optimaliseert voorraadbeheer en maakt gerichte marketingacties mogelijk. Dit maakt het tot de ideale keuze voor detailhandelaren.

Haal meer uit jouw retail bedrijf

 
Dit geavanceerde kassasysteem is de ideale keuze voor retailers. Het biedt een krachtige tool waarmee ze niet alleen verkoopprocessen kunnen optimaliseren en efficiënt afhandelen, maar ook essentiële taken zoals voorraadbeheer en klantrelatiebeheer moeiteloos kunnen uitvoeren, waardoor hun algehele operationele efficiëntie verbetert.

Voordelen voor jouw klanten

Vereenvoudig jouw werk

Profiteer ook van:

Wil jij profiteren van de voordelen van een efficiënte en ideale retail kassa met OctoPos? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om jou te helpen en jouw bedrijf naar succes te leiden.

Waarom kiezen voor OctoPos?

Voor retailers die op zoek zijn naar een kassa systeem dat hun unieke behoeften begrijpt, is OctoPos de perfecte keuze. Het verbetert de efficiëntie, verhoogt de productiviteit en stelt retailers in staat om klantgericht te werken. Als je succesvol wilt zijn in de retail sector, is OctoPos de ideale partner voor je onderneming.

klantvriendelijk-kassa systeem

Haal méér uit OctoPos

OctoPos Commerce

Creëer en beheer je webshop met alle data uit de slimme cloud kassa.

OctoPos Cast

Maak gebruik van narrowcasting op locatie voor informatie, entertainment of wayfinding.

OctoPos Engage

Manage en deel social content vanuit één omgeving. Communiceer direct met je doelgroep.

OctoPos Xperience

Optimaliseer de klantervaring met de OctoPos webshop, narrowcasting en social media manager.

Stap over op een cloud kassasysteem

Schaalbaar, flexibel en klaar voor de toekomst. Maak gebruik van alle waardevolle data uit je kassa.