Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Kies OctoPos als jouw POS

OctoPos Kassa biedt bedrijven een geavanceerde POS-oplossing met uitgebreide functionaliteit die zelfs doorgewinterde gebruikers van POS-systemen zal aanspreken. Het beschikt over een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om verkooptransacties snel en nauwkeurig af te handelen.

HP Kassa display

Sluit je aan bij de 500+ bedrijven die al gebruik maken van OctoPos.

Wat is OctoPos?

OctoPos is een geavanceerd kassasysteem dat diverse soorten transacties op uiterst doeltreffende wijze verwerkt. Dit omvat de naadloze afhandeling van verkooptransacties en de automatische registratie van financiële gegevens via het OctoPos POS-systeem. Deze functionaliteit biedt aanzienlijke voordelen voor bedrijven, waaronder verbeterde efficiëntie, real-time gegevenssynchronisatie en geautomatiseerde boekhouding.

Uitmuntend Voorraadbeheer en Boekhouding

Een van de belangrijkste voordelen van deze integratie is het automatisch bijhouden van de voorraad na elke transactie. Dit elimineert onnodige handmatige inspanningen en helpt effectief bij het voorkomen van voorraadtekorten. Bovendien zorgt de automatische registratie van financiële transacties voor nauwkeurige boekhouding, waardoor de financiële processen eenvoudiger en betrouwbaarder worden. Dit betekent meer tijd en middelen voor groei en minder zorgen over administratieve taken.

Optimaliseer jouw efficiëntie

OctoPos stelt je in staat om je verkoop- en betalingsprocessen te stroomlijnen, wat resulteert in aanzienlijk snellere transacties. Dit versnelt niet alleen de doorvoer van klanten, maar minimaliseert ook eventuele fouten in de transactieverwerking

Waarom OctoPos?

OctoPos Kassa biedt bedrijven een geavanceerde POS-oplossing met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Het is de ideale keuze, omdat het de efficiëntie van je verkoop- en betalingsprocessen aanzienlijk verbetert. Als je streeft naar een naadloze bedrijfservaring met foutloze transacties, is OctoPos de kassa voor jou.

klantvriendelijk-kassasysteem

Haal méér uit OctoPos

OctoPos Commerce

Creëer en beheer je webshop met alle data uit de slimme cloud kassa.

OctoPos Cast

Maak gebruik van narrowcasting op locatie voor informatie, entertainment of wayfinding.

OctoPos Engage

Manage en deel social content vanuit één omgeving. Communiceer direct met je doelgroep.

OctoPos Xperience

Optimaliseer de klantervaring met de OctoPos webshop, narrowcasting en social media manager.

Stap over op een cloud kassasysteem

Schaalbaar, flexibel en klaar voor de toekomst. Maak gebruik van alle waardevolle data uit je kassa.