Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Maak boekhouding simpel met SnelStart

Octopos kassa biedt bedrijven de mogelijkheid om naadloos te integreren met boekhoudsoftware SnelStart, om financiële processen te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Door deze integratie kunnen transactiegegevens moeiteloos worden gesynchroniseerd met de boekhouding, wat tijd en moeite bespaart.

Kassa pos-systeem

Sluit je aan bij de 500+ bedrijven die al gebruik maken van OctoPos.

Wat is SnelStart?

SnelStart is een toonaangevend Nederlands boekhoudprogramma dat ondernemingen helpt bij hun financiële administratie. Het biedt een breed scala aan functies, van facturering en voorraadbeheer tot belastingaangifte. Het doel van SnelStart is om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te versnellen.

De koppeling tussen SnelStart en OctoPos

De koppeling tussen SnelStart en de OctoPos kassa houdt in dat de kassa naadloos verbonden is met de functionaliteit van SnelStart. Hierdoor kunnen verkooptransacties direct worden verwerkt in de boekhouding, wat resulteert in een geïntegreerde en efficiënte bedrijfsvoering.

De voordelen van SnelStart met OctoPos

Functies van SnelStart in OctoPos

Wat je kan verwachten van OctoPos

Ontdek hoe je jouw boekhouding simpel kunt maken met OctoPos en SnelStart. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ee demonstratie. We staan klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Waarom OctoPos kassa?

De OctoPos Kassa is de perfecte partner voor SnelStart-gebruikers. De kassa biedt een intuïtieve interface die medewerkers in staat stelt om snel en nauwkeurig transacties af te handelen. Of je nu al met SnelStart werkt of overweegt om dit te doen, de OctoPos Kassa biedt een naadloze en efficiënte integratie, waardoor je bedrijf profiteert van betere financiële controle, tijdbesparing en een verbeterde algehele bedrijfsvoering.

Pos-kassasysteem

Haal méér uit OctoPos

OctoPos Commerce

Creëer en beheer je webshop met alle data uit de slimme cloud kassa.

OctoPos Cast

Maak gebruik van narrowcasting op locatie voor informatie, entertainment of wayfinding.

OctoPos Engage

Manage en deel social content vanuit één omgeving. Communiceer direct met je doelgroep.

OctoPos Xperience

Optimaliseer de klantervaring met de OctoPos webshop, narrowcasting en social media manager.

Stap over op een cloud kassasysteem

Schaalbaar, flexibel en klaar voor de toekomst. Maak gebruik van alle waardevolle data uit je kassa.